WESTDORPE VIERT KERSTMIS

Op zaterdag 11 december 2010 komt hij weer in Westdorpe aan, een majestueuze kerstboom vanuit het besneeuwde Tornio in Lapland. De kerstboom wordt dit jaar voor de 12e maal aan de bewoners van Westdorpe geschonken door Koninklijke Vopak uit Terneuzen, Kraanbedrijf Mamoet en Op- en Overslag Transportbedrijf  Swagemakers uit Westdorpe. Zij zorgen er samen voor dat de Laplandse boom in Westdorpe terecht komt en wordt geplaatst.

De boom wordt feestelijk geplaatst op zaterdag 11 december a.s. tussen 10.00 en 12.00 uur tegenover Spuesens Tweewielers.

De door de kinderen zelfgemaakte tekeningen en pakjes voor in de kerstboom kunnen ingeleverd worden bij Bertus Franse en Peter Pijcke van de dorpsraad.

BALLONNENWEDSTRIJD:

Kerst is een tijd van vrede, licht en bezinning. We willen dit jaar Kerstmis op een speciale manier vieren, met elkaar en alle kinderen van Westdorpe. Laten we samen met de kinderen een witte ballon oplaten ten teken van vrede en bezinning in de wereld. Daarom nodigt de Dorpsraad alle kinderen van Westdorpe met hun ouders of verzorgers uit om op

11 december om 11.30 uur op sein van de kerstman een ballon met een kerstwens op te laten. De kaarten worden via de school uitgereikt. Zijn er kinderen die geen wedstrijdkaart hebben ontvangen…geen probleem, er zijn ter plekke kaarten verkrijgbaar.

De winnaars van de ballonwedstrijd worden bekendgemaakt voor aanvang van de kerstboom-verbranding op 7 januari 2011 om 19.00 uur op het scoutingveld achter de brandweer-kazerne. De prijzen voor de ballonnenwedstrijd worden geschonken door de Westdorpse Middenstand en bedrijven.

KERSTBOOMVERBRANDING:

De kerstbomen kunt u inleveren op 7 januari 2011 vanaf 15.00 uur bij Bertus en Peter op het scoutingveld.Voor elke ingeleverde boom stelt de gemeente Terneuzen een lot beschikbaar. De prijswinnaars van de ballonwedstrijd worden bekendgemaakt voor aanvang van de kerstboomverbranding door onze Wijkwethouder de heer P. Broekhuysen.

Wij wensen u een voorspoedig 2011.

Met vriendelijke groet,

De Dorpsraad van Westdorpe

Jan Hilbrink, Sarissa Capello, Marijke  Hemelsoet

Peter Pijcke, Derek-Jan Franse, Bertus Franse

Veronique Gautier en Bianca Smits

Leave a Comment

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.