Uitnodiging voor verenigingen/ondernemers/organisaties voor bewonersavond

Op dinsdag 17 oktober a.s. om 19u30 organiseren wij een informatieavond voor nieuwe bewoners in De Kirke. Doel van deze avond is om onze nieuwe inwoners te laten kennismaken met de mogelijkheden, samenhorigheid en warmte die individuen, verenigingen en ondernemers in ons leuk dorp uitstralen.

Begin september verstuurt de Gemeente Terneuzen persoonlijke uitnodigingen naar nieuwe inwoners welke zich vanaf 2014 in ons dorp gevestigd hebben. Het spreekt voor zich dat daarnaast alle inwoners van het dorp van harte welkom zijn.

Wij hebben u als vereniging, ondernemer of organisatie vandaag een persoonlijke uitnodiging verzonden per e-mail of een brief bezorgd in uw bus. Indien u niks hebt ontvangen, kunt u uiteraard met ons contact opnemen om alsnog deel te nemen. Er zijn heel wat verenigingen, ondernemingen en organisaties in ons dorp, het kan dus zijn dat we er een aantal over het hoofd hebben gezien, waarvoor onze excuses. U vindt onze contactgegevens terug via het contactformulier.

Deze avond is een samenwerking tussen Stichting Dorpsraad Westdorpe, De Kirke, Westdorpe, het warmste dorp van Nederland en de Gemeente Terneuzen.

Leave a Comment

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.