TWEEDE RONDE WARMTESCANS VOOR PARTICULIERE WONINGEN VAN START!

De gemeente Terneuzen heeft de tweede ronde voor warmtescans voor particuliere woningeigenaren opengesteld. Met een voucher van de RRE-subsidie kunt u een gratis warmtescan van uw woning laten uitvoeren. De infraroodbeelden van de warmtescan laten warmtelekken in uw woning zien en waar isolatiekansen liggen. 

Tweede ronde gratis warmtescans
Wilt u weten of u veel energie kunt besparen met isolatie? Of heeft u een oudere woning en wilt u weten hoe goed de woning is geïsoleerd? De RRE (Regeling Reductie Energieverbruik) helpt u graag om dit inzichtelijk te maken en om uw woning te verduurzamen. Een warmtescan of warmtefoto laat zien op welke plekken warmte uit uw woning lekt. Dit kan bijvoorbeeld bij kozijnen zijn, of bij de rand van het dak. Ook als de muren niet goed geïsoleerd zijn, of als dubbelglas lek is, is dit zichtbaar op het warmtebeeld. 

Zo kunt u gericht maatregelen treffen om uw woning energiezuiniger te maken. Het dichten van een kier kan al flink in de stookkosten schelen!

De warmtescan wordt vanaf de openbare weg gemaakt, u hoeft er niet voor thuis te blijven en u krijgt geen mensen binnen in uw woning. Als het buiten goed koud is, hoeft de verwarming ook niet extra te worden gestookt.

Bij de scan krijgt u een adviesrapport met oplossingen. Ook kunt u 15 minuten (video)bellen met een expert. 

Vraag nu uw RRE voucher aan voor 5 november voor een warmtescan 

Met de RRE-subsidie is de warmtescan gratis. De voucher kan tot en met 5 november 2021 worden verzilverd. De scan zal uiterlijk 31 december 2021 worden uitgevoerd.

Klik hier om je aan te melden (https://www.duurzaambouwloket.nl/warmtescan-zeeland )

Na de bevestiging van uw aanvraag ontvangt u meer (praktische) informatie.

Geen internet? U kunt het duurzaam bouwloket ook bellen op werkdagen tot 17.30 uur op het nummer 072-743.39.56. 

Leave a Comment

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.