Petitie voor tolvrije Westerscheldetunnel

Er is een petitie voor een tolvrije Westerscheldetunnel. De organisatoren van deze petitie vinden hun motivatie in handelsvrijheid, gastvrijheid, ondernemingsvrijheid, medische vrijheid, studievrijheid, werkgelegenheid en het verder voorkomen van de Zeeuws krimp.

Ook de Gemeente Terneuzen ondersteunt dit burgerinitiatief, wat na te lezen is op hun website: https://www.terneuzen.nl/Onze_Organisatie/Actueel/Nieuws/Teken_de_petitie_voor_een_tolvrije_Westerscheldetunnel.

De petitie kan je online ondertekenen via deze link: https://petities.nl/petitions/de-westerscheldetunnel-tolvrij-voor-iedereen?locale=nl

Heb je geen e-mailadres of plaats je liever eigenhandig je handtekening op het formulier? Dan kan dit in onze eigen supermarkt Attent, waar de lijst ondertekend kan worden tot en met maandag 14 maart 2016. Sinds 10/02/2016 kan de lijst ook ondertekend worden bij Hubo Westdorpe. Verder kan je de petitie schriftelijk ondertekenen in de publieksbalies van de Gemeente Terneuzen in Axel en Terneuzen, bij het Sportcentrum de Vliegende Vaart in Terneuzen en bij mfc De Statie in Sas van Gent.

 

Affiche petitie tolvrije Westerscheldetunnel

drw-petitie-formulier-tunnel-tolvrij

Meer informatie is ook te vinden op de Facebookpagina van de organisatoren: https://www.facebook.com/westerscheldetunneltolvrij.

Let wel: per persoon kan maar één keer getekend worden. Teken je dus de petitie online, teken ze dan niet meer op papier of omgekeerd!

Leave a Comment

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.