Kort verslag en uitnodiging vervolgvergadering omtrent 200 jaar Zeeuws-Vlaanderen

UITNODIGING

Beste Verenigingen en Ondernemers van Westdorpe,

Wij nodigen u graag uit op donderdag 12 juni 19u30 in de Baeckermat te Westdorpe voor de vervolgvergadering in het kader van 200 jaar Zeeuws-Vlaanderen.

Vorige week donderdag vond de eerste vergadering plaats. Ter herinnering, het Fier op Zeeuw-Vlaanderen festival zal niet 3 maar 1 dag duren en vindt plaats op zondag 20 juli, waarbij elk dorp via een container naar buiten kan treden.

Indien u tijdens de eerste vergadering niet aanwezig kon zijn, maar het wel ziet zitten om te helpen tijdens het festival op 20 juli, sluit dan gewoon aan!

Hier is vooral als idee uitgekomen dat we het “Ommetje Westdorpe” als uitgangspunt zullen nemen van de container en hier rond een aantal thema’s in het daglicht zullen stellen.

Deze voornaamste thema’s waren

  • wandelen en fietsen
  • de kreek / vissen
  • terrasje doen
  • logiesverstrekking
  • de Kirke
Doel van deze vervolgvergadering is om verder in detail te gaan over de thema’s en hoe dit tot de praktijk te brengen. Een actieplan op te stellen van wie wat kan doen en ook welke opdrachten we kunnen vragen aan Recht door Zee, aangezien zij logistieke ondersteuning zullen geven tijdens het evenement.

U komt toch ook?

Graag uw aanwezigheid bevestigen via Facebook-pagina ‘Stichting Dorpsraad Westdorpe’ of via e-mail: 200jaarzeeland.westdorpe@gmail.com tegen donderdag 18 uur.

Tot dan,

Stichting Dorpsraad Westdorpe

200 jaar Zeeuws-Vlaanderen voor Westdorpe

Leave a Comment

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.